06.06.2021  |  IT

Consafe Logistics oplever stor interesse for cloudbaseret SaaS-løsning.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har alle hørt disse buzzwords: SaaS-løsning, cloudcomputing, web client software. Men hvad er SaaS egentligt? Og hvordan kan en cloudbaseret SaaS-løsning forbedre din virksomhed?

Det korte svar er ifølge Managing Director, Karin Bergqvist, hos Consafe Logistics i Danmark, at kunderne stadig får hele styrken ved WMS, men med meget mindre arbejde for IT-afdelingen, og hun uddyber: ”Den simple forklaring er, at Software as a Service (SaaS) er en måde at distribuere software i skyen, uden at kunden behøver at installere hele infrastrukturen. Med SaaS står vi som softwareleverandøren dermed for håndteringen af servere, databaser og kodning, som brugeren siden får adgang til med de tilkoblede enheder via internettet”. 

Når man vælger SaaS til en WMS-løsning reduceres behovet dermed for investeringer i intern IT-struktur, da cloudcomputing gør det hele i skyen. Det kan også være en strategisk fordel for mange, da IT-afdelingen dermed kan anvende flere ressourcer til værdiskabende arbejde i stedet for at bruge tiden på standard vareløsninger og rutine vedligeholdelse. Karin Bergqvist oplyser desuden, at distributionsmodellen for Astro WMS®, som er navnet på firmaets WMS-løsning, bygger både på en single tenant-løsning og en multitenant-løsning. Dette giver iflg. Consafe Logistics fordelene ved en delt cloudløsning, men med en sikker, skræddersyet konfigurering tilpasset virksomhedens unikke behov.

Consafe Logistics SaaS-løsning:

  • En virtuel serverhal til hver kunde, separeret fra alle andre kunder.
  • Muligheden for en unik multisite-konfiguration til hver kunde
  • Samme kontakt til både software, drift og hosting
  • Meget høj garanteret servertilgængelighed
  • Varm eller kold standby på servere, baseret på forretningsbehov
  • Support 24/7/365
  • To mulige leverandører af cloudløsning; Amazon Web Services og Azure.

 klik her for mere info 

Consafe Logistics har valgt et formelt partnersamarbejde med Amazon Web Services og Azure, men alle virksomheder kan naturligvis også vælge egen leverandør af cloudcomputing til en WMS-løsning, hvis dette foretrækkes. Sammenfattende kan man dog sige, at anvendelse af SaaS til et lagersystem har mange af de samme fordele som ved leasing af en bil. Man får samme hastighed og kraft, men en lavere umiddelbar investering og mere fleksibilitet. Højere sikkerhed, garanteret drifttid og mindre behov for interne IT-ressourcer vil ofte være andre fordele. Kort sagt kan der i større grad fokuseres på virksomheden og lade tredjepart håndtere IT-infrastruktur.

 klik her for mere info 

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere