07.01.2014  |  IT

Columbus' software-selskab kåret som Top 20-leverandør

Indhold fra partner Hvad er dette?

To-Increase, der er konsulentvirksomheden Columbus' software-selskab, er af CIOReview Magazine udvalgt til at være blandt verdens 20 mest lovende teknologi-leverandører til produktionsindustrien.

De fleste softwareleverandører supporterer kun et udsnit af de forretningsprocesser, der giver virksomheden succes. Columbus' software-selskab, To-Increase, leverer en komplet portefølje af industrispecifik funktionalitet sammen med business proces management og system integration ressourcer.

Læs også: Animér dine data og få langt bedre Business Intelligence

Ovenstående var et af de afgørende elementer for CIOReview Magazine i udnævnelsen som Top 20 teknologi-leverandør i verden. 

”Produktionsvirksomheder er dramatisk underforsynet af softwareindustrien. To-Increase leverer software, der gør dem i stand til at få fuld kontrol over deres virksomhed og operere så produktivt, som de kan. Det indebærer at hjælpe dem med at optimere deres processer og skabe fuldstændig sammenhæng mellem medarbejdere, systemer og aktiviteter”, siger Cornelis Bosch, CEO i To-Increase, i en pressemeddelelse.

Afgørende at supportere forretningen
CIOReview Magazine har i udvælgelsesprocessen analyseret flere hundrede teknologi- og konsulentvirksomheder for at finde dem, der er på forkant med at takle de udfordringer, produktionsindustrien kæmper med.

Leverandørerne blev udvalgt ud fra deres evne til at opfylde produktionsvirksomheders udfordringer med løsninger, software og services, der supporterer virksomhedernes kerneforretningsprocesser. Kompetencer relateret til implementering af cloud, big data og analytics, mobility og business intelligence, målrettet produktionsvirksomheder, blev også taget i betragtning. 

”Vi er stolte af at blive anerkendt af CIOReview for det arbejde, vi udfører for vores kunder for at hjælpe dem med at forbedre driften og optimere ROI på deres teknologi-investeringer”, siger Cornelis Bosch.

Læs også: Sådan sikrer du dine ERP-implementeringer med nyt værktøj

To-Increase, der har mere end 1.600 kunder på verdensplan, markedsfører sine løsninger gennem et globalt netværk af mere end 300 teknologipartnere med dyb industri ekspertise. Virksomheden har også et tæt samarbejde med ledende leverandører af product lifecycle management systems, ERP-systemer og andre teknologi-leverandører.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere