30.09.2021  |  Branchenyt

CODESOFT 2021 ER PÅ GADEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Codesoft 2021 afløser version 2019 og byder bl.a. på ny Cloud Account Manager, forbedret form editor for brugervenlig indtastning af søge-/printværdier, og Touch2Print (betjening fra Windows-tablets). Netværkslicenser udbydes fremover kun på leje-basis (Subscription).

Teklynx' 2021 Codesoft-opdatering tillader afvikling på alle nuværende Windows-løsninger inkl. Server Core 2016/2019. Afvikling under Windows 7 og ældre er til gengæld ikke længere understøttet.

Se Teklynx' egen PDF-præsentation af nogle af de væsentlige ændringer her.

Nyeste Codesoft åbner op for Cloud Storage. Dvs. labeldokumenter kan gemmes i OneDrive og GoogleDrive og dermed være tilgængelige for alle afdelinger og samarbejdspartnere på tværs af firmaer og grænser. Tilsvarende kan data fra OneDrive og GoogleDrive nu også trækkes ind i et Codesoft labelformat.

En anden nyhed er Touch2Print. Denne feature giver brugere adgang til at udføre Codesoft printopgaver fra en Windows-tablet.

Arbejdet med Forms er desuden blevet integreret i Codesoft. Dette betyder at design af forms nu kan gøres samtidig med design af label i et sammenhængende flow. Input typer og Print Preview er forbedret for hurtigere udskrift og reduktion af fejlprint.

På det rent licenstekniske område har Teklynx valgt at netværksversioner fremover kun kan hjemtages på leje-basis (såkaldt Subscription). Alle nyleverede netværksudgaver kan afvikles både fysisk og virtuelt.

Kunder med en gældende SMA-aftale kan naturligvis fortsat frit opdatere til nyeste 2021-version. Er du i tvivl, hvorvidt du bør opdatere eller ikke, så ring eller skriv endelig til os, inden du opdaterer. Vi assisterer også med at få selve opdateringsfilerne hjemtaget.

Se mere på produktsiden for Codesoft.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere