05.12.2019  |  IT

CIPHERLAB RK25 - Lille android-terminal med tastatur

Indhold fra partner Hvad er dette?

CipherLab's kompakte RK25 byder på en Android brugerflade kombineret med backlight tastatur. Det giver optimale muligheder for opgave-ergonomi og effektivitet.

RK25 er således bygget til de dataintensive miljøer og har kræfterne til det med den nyeste quad-core 1,4 GHz processor og IEEE 802.11 a/b/g/n/ac WiFi.

Den fås med både Standard Range og Mid Range scanner og i 2 tastaturdesigns.

CipherLab-teminalen overrasker os virkelig positivt på kvalitet. Med sin kompakte formfaktor samt kombinationen af display, tastatur og features iøvrigt udfylder RK25 så absolut nogle huller i markedet.

Læs mere på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere