07.01.2020  |  Branchenyt

CAB PIXOR - Lynhurtig Inline Print & Apply

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lynhurtige etiketteringsmaskiner som f.eks. cab's IXOR og labelprinterunits til etiketteringslinier findes hver for sig. Hvorfor ikke kombinere det bedste fra de to verdener i én og samme enhed? Det har vi gjort med PIXOR.

En klassisk mærkningsopgave i bl.a. fødevareindustri og møbelindustri er inline labelpåsætning i høj fart og med variable informationer som f.eks. MHT-dato, batchnummer og kundespecifikke data printet på disse labels. 

HIGH SPEED BATCH PRINT & APPLY

Til sådanne opgaver har vi udviklet en ny Print & Apply maskine, der er en sammenbygning af cab's IXOR etiketteringsenhed og cab's PX indbygnings-labelprinterunit. Vi har valgt at kalde den PIXOR.

PIXOR påsætter labels på emner, der bevæger sig forbi i temmelig høj fart, dvs. i hastigheder helt op til 100 meter pr. minut. Servomotoren sikrer en meget pålidelig, præcis etikettering.

FLEKSIBEL OG HØJ OPPETID

Både dispenserens store labelrullekapaciet og printerens Thermo Transfer farvebåndskapacitet er med til at sikre en maksimal oppetid. Med encoder-option er PIXOR-enheden i stand til at følge en variabel produkthastighed på de emner, der skal mærkes op. Det opleves således af og til i fødevareindustrien, at forskellige produktserier af produktionstekniske årsager må køre med forskellig hastighed.

PIXOR kan etikettere både fra oven, fra siderne og fra neden.

Læs mere på produktsiden for PIXOR.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere