27.09.2022  |  Branchenyt

Breakfast Club: Vareforsyningschef fra Carl Ras holder indlæg om MOQ vs. EOQ.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har kun 5-6 pladser. Vil du have inspiration til hvordan du arbejder med MOQ og EOQ, så varebeholdningen og økonomien hænger sammen? Så sæt X i kalenderen den 4. oktober.

Breakfast Club

Med indlæg af vareforsyningschef Andreas Andersson fra Carl Ras A/S

MOQ vs. EOQ: Sådan arbejder du med dem i praksis 

d. 4/10-22 kl. 08:00 - 10:00 på SDU i Kolding. 

Der vil være indlæg fra professor i Supply Chain fra SDU Jan Stentoft, Slimstock konsulent, Allan Høy Andersen samt vareforsyningschef Andreas Andersson fra Carl Ras A/S. De to timer vil være en kombination af lidt teori samt demonstration af hvordan man i Slim4 arbejder med begreberne.

Mødet er til dig, som ønsker inspiration til, hvordan indkøbsarbejdet kan optimeres ved brug af Slim4. Det vil sige, at mødet bygger på et fundament, der kan kobles sammen med brug af Slim4, men ikke-brugere af Slim4 vil også få gavn af mødet. 

Tilmeld dig ved at sende en mail til Peter Malling på p.malling@slimstock.com

Syddansk Universitet, Universitetsparken 1, 6000 Kolding - lokale 61.01 (Gæstecaféen).

Husk at registrere parkering i indgang C.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere