22.01.2016  |  Branchenyt

Blue Water fyrer topchef

En af Danmarks største transportvirksomheder, Blue Water Shipping, har fyret Kim Hedegaard Sørensen som CEO. Bestyrelsesformand og grundlægger Kurt Skov tager midlertidigt over.

Efter godt tre år på posten som topchef for Blue Water Shipping, Danmarks næststørste transportvirksomhed kun overgået af DSV, fratræder CEO Kim Hedegaard Sørensen sin stilling ved udgangen af denne måned. Det meddeler virksomheden på sin hjemmeside.

Et ”forskelligt syn på dele af den fremtidige strategi” angives som den officielle grund for fyringen af Kim Hedegaard Sørensen, der tiltrådte 1. december 2012. Esbjerg-selskabets stifter, ejer og nuværende bestyrelsesformand Kurt Skov overtager midlertidigt topposten indtil en mere permanent afløser er fundet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Blue Water Shipping bygger kæmpe godsterminal

"Kim Hedegaard Sørensen har i løbet af sine godt og vel tre år her bidraget til at styrke Blue Water Shipping på en række områder. Jeg har personligt været glad for samarbejdet, da Kim både som person og leder er dygtig og et ordentlig menneske. Jeg er glad for, at vi skilles i gensidig respekt og som gode venner", siger Kurt Skov i en pressemeddelelse.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere