30.11.2022  |  Branchenyt

Bliv klar til de kommende krav til e-fakturering og moms

Indhold fra partner Hvad er dette?

Seneste nyt om e-fakturering på tværs af Europa og de kommende krav til momsrapportering

Torsdag den 1. december klokken 13:00 giver Christiaan Van Der Valk, VP Strategy & Regulatory hos Sovos, et webinar om e-fakturering og VAT compliance i Europa.

Elektronisk fakturering og momsrapportering bliver mere og mere relevant. Det er især multinationale virksomheder med mange globale afdelinger, der bliver mødt af disse krav, når de skal sende fakturaer inden for de enkelte europæiske lande.

Men dette er ikke kun vigtigt i Europa. Mange lande i Sydamerika og Asien har også valgt, at deres lokale myndigheder skal godkende alle fakturaer, og i resten af verden findes der mange lokale krav, du som afsender skal leve op til. Og hvordan sikrer du dig, at du gør det?

Alt det kan du blive klogere på til vores webinar!

Webinaret er på engelsk.

Tilmeld dig her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere