21.04.2020  |  Branchenyt

Bikeshop.no indgår samarbejde med AGR Nordic om levering af nyt system til forecast og indkøb.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordics Dynamics Inventory skal gøre det mere effektivt og overskueligt af være indkøber hos Bikeshop.

Bikeshop.no er Norges største cykelforretning. Dette betyder at de kan tilbyde bedre priser og større udvalg end nogen andre. Hos Bikeshop finder du alt hvad du har brug for af udstyr til cykling og triatlon. Stort fokus på service og rådgivning og ca. 50.000 lagerførte artikler – har resulteret i at Bikeshop er markeds ledende i sit segment.

AGR skal levere vores standardløsning til retail, hvor man får alle fordele med korrekte forecast og korrekte indkøb til centrallageret. På denne måde undgår man indkøb på varer som bliver liggende for længe på lageret, samtidig med at man gør hverdagen lettere for indkøb. Indkøberne kan nu fokusere deres kræfter på de varer som er svære at styrer, imens resten køre automatisk.

AGR Nordics webbaserede Dynamics Inventory og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere