04.07.2012  |  Lager & distribution

Besparelser i Forsvaret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forsvaret skal spare, og Langebæk Logistik er involveret i en række projekter, som skal effektivisere forsvarets depoter og distribution samt sikre rentabel drift af de tre værns logistik.

Forsvarsforliget 2010-2014 stiller en række skrappe krav til besparelser og effektivisering af Forsvarets organisation. Denne udfordring skaber behov for radikale ændringer i forsvarets logistik. En række fokusområder er identificeret og Langebæk Logistik har allerede gennemført flere delopgaver for Forsvaret. Netop nu arbejdes blandt andet på en fortsat optimering af effektiv drift, hvor forsvarets tre værn skal arbejde tættere sammen på forsyningsområdet og forbedre koordinering af distributionen.

Et af indsatsområderne er håndtering af emballage. Det drejer sig om både europaller og transportkasser til mundering og materiel, som blandt andet benyttes til Danmarks engagement i internationale operationer. Internt i Forsvaret ser man betydelige besparelsesmuligheder på emballageområdet gennem øget overblik og forskellige metoder til tracking. Et andet indsatsområde, der arbejdes på, er optimering af Forsvarets forsyningstjeneste og depotstruktur, så den lever op til Forsvarsforligets krav om besparelser og serviceniveau.

Mere fra Langebæk A/S

Langebæk A/S

www.langebaek.com

Langebæk er et supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Hos os får du rådgivning om optimalt vareflow i forsyningskæden på alle niveauer og i øjenhøjde. Har I brug for sparring til effektivisering af jeres virksomhed inden for SCM, lagerindretning, produktion, materialeflow, distributionsnetværk og de derti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere