23.03.2020  |  Branchenyt

Bør dine gaffeltrucks køre på litium batterier?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at din gaffeltruck kan køre med batterier, som ikke kræver vedligeholdelse, som kan lades fuldt op på bare én time og uden at behøve et lade-rum? Du kan læse mere om det her og få en guide, der sammenligner litium med traditionelle batterier.

Lithium, eller som vi kalder dem – Li-ION batterier - er at finde overalt – i din smartphone, i din bærbare, måske endda på din cykel eller i din bil.  Uanset hvad er de højst sandsynligt ikke at finde i de gaffeltrucks, som din virksomhed bruger til jeres materialehåndtering.

Elektriske gaffeltrucks bruger som oftest et traditionelt bly-syrebatteri som strømkilde. Disse er tunge, hvilket også udnyttes som en del af modvægten på din truck, men derudover er der ikke andre fordele ved denne type batteri. Alle der arbejder med gaffeltrucks ved at bly-syrebatterier kræver fast vedligeholdelse og rengøring, hyppige skift når de løber tør for strøm, samt et helt lade-rum, så de farlige gasser som udledes under opladning, ikke forårsager ulykker.

Li-ION batterier har også deres begrænsninger, men de løser problematikkerne, som eksisterer for de gamle bly-syrebatterier. Li-ION batteriernes teknologi har andre fordele, som alle bidrager til at sænke dine omkostninger, samt det tidsmæssige forbrug, som hører til de traditionelle batterier. Dette gør, at du kan investere tid og penge i noget mere værdifuldt – din daglige arbejdsgang med materialehåndtering.

Vi har lavet en guide om, hvorfor man skal vælge Li-ION batterier til sin gaffeltruck, for at fremhæve fordelene på en let forståelig måde. Den er gratis, så alt du behøver gøre, er at klikke herunder og indtaste navn og mailadresse på den næste side, så vi kan sende den til dig. Guiden fås i PDF-format, så du nemt kan dele den med dine kolleger, hvis du overvejer at skifte til Li-ION.

Læs om fordelene her.

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere