17.03.2020  |  Lager & distribution

Apport sætter ekstra fokus på fælles hjælp og samarbejde i Covid-19 perioden

Indhold fra partner Hvad er dette?

I forbindelse med Covid-19 har flere af vores kunder oplevet en enorm vækst i deres omsætning og varebevægelser, hvilket har krævet fokus på at skaffe ekstra bemanding, der er vant til at arbejde med Apport WMS. 

Vi har allerede hjulpet flere af vores kunder med at få kontakt til hinanden, så dem der har rigtigt meget at lave, kan få medarbejdere midlertidigt af dem, der desværre ikke har så meget at lave.

Derfor vil vi gerne stille os til rådighed som bindeled mellem vores kunder, så medarbejderne hos vores kunder forhåbentlig bliver ramt så lidt af krisen som muligt.

Har du overskudskapacitet af medarbejdere, så skriv til llb@apportsystems.com, så vil vi sende en mail ud til alle vores kunder, så I kan få kontakt med hinanden den vej.

Vi håber at vores tiltag kan hjælpe jer og jeres medarbejdere lidt i denne svære tid.

Apport er der stadig for kunderne

Hos Apport vælger vi at følge sundhedsstyrelsens og regeringens anbefalinger for at tage ansvar for hinanden og vores kunder.

Vi vil fortsat levere ydelser og produkter uanfægtet den nye situation, der vil dog ikke blive afviklet fysiske møder jf. retningslinjerne beskrevet af sundheds myndighederne. Derfor vil kundemøder der kan afholdes online blive gennemført som planlagt og øvrige møder vil blive udskudt til et senere aftalt tidspunkt. 

Vi håber på forståelse for denne beslutning og glæder os til fortsat at være medvirkende til at holde dansk erhvervsliv i gang trods modgangen – telefoner, mails og online tilstedeværelse er åben som normalt.

Vi følger udviklingen løbende og opdaterer løbende såfremt der sker ændringer.

Team Apport

Denne artikel er en del af temaet Coronavirus

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere