17.12.2020  |  Branchenyt

Apport indgår partnerskab med stor norsk kunde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Endnu en stor Skandinavisk virksomhed vælger Apport som samarbejdspartner.

Mantena AS vælger Apport

Mantena har efter en lang og grundig udvælgelsesprocedure valgt Apport Systems Norge, som deres fremtidige logistiksparringspartner.

Mantena vedligeholder og reparerer skinnegående køretøjer, komponenter og skinnegående anlægsmaskiner for en række jernbaneselskaber. Mantena udfører også termisk sprøjtning af metaller. Dette kan du læse mere om på www.mantena.org 

”Det har været en lang proces, og derfor er vi blot endnu mere stolte af, at Mantena valgte Apport til sidst. Vi glæder os meget til projektet, hvor vi vil sikre, at Mantena kommer godt i gang med det bedste WMS system på markedet, og opnår de resultater de forventer”, udtaler Maiken Therese Kallesen, Business Development and Sales Manager i Apport Systems Norge.

Apport, skal levere Apport WMS, og der er tale om en multisite løsning, som skal dække mange af Mantenas geografiske adspredte lagere.

”Man kan kun være ydmyg og stolt, når så stort et firma som Mantena vælger Apport. 

Mantena projektet viser, at vores satsning med lokal tilstedeværelse i Norge, var den helt rigtige, og vi vil forsætte med at udbygge organisationen fremover”, udtaler CEO Asger Sandberg Petersen i Apport Systems Norge.

Pressemeddelelsen kan hentes her: Pressemeddelelse Mantena

Apport / Christian Mikkelsen - CCO

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere