12.05.2015  |  Strategi & ledelse

Apple vil gøre hele forsyningskæden grøn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Apple har endnu en gang sat nye bæredygtige mål. Denne gang vil elektronikgiganten udelukkende bruge vedvarende energi i sin forsyningskæde.

Elektronikgiganten Apple holder sig ikke tilbage, når det kommer til at sætte bæredygtige mål. Og nu er selskabet på banen med endnu et bæredygtigt projekt, skriver Wall Street Journal.

Læs også: Apple investerer milliardbeløb i nyt datacenter

Apple vil gøre hele sin forsyningskæde grøn inden for en overskuelig årrække. Det betyder, at der udelukkende må gøres brug af vedvarende energikilder som eksempelvis solenergi, vindenergi og biogas.

”Det vil ikke ske natten over, formentlig vil det tage år, men det er vigtigt arbejde, som skal udføres", siger Apples topchef Tim Cook ifølge Wall Street Journal.

Læs også: Apple forbyder kemikalier i forsyningskæden

Til en sammenligning bruger Apples forsyningskæde cirka 60 gange så meget strøm, som virksomhedens egne faciliteter. I dag kører i alt 87 procent af selskabets egne aktiviteter på vedvarende energi, oplyser Apple. 

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere