Andersen Erhverv

www.andersen-erhverv.dk/

Branche/Sektor:

Lager- og produktionsejendomme

Om

Andersen Erhverv A/S blev etableret i 2005 med fokus på salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme i Nordsjælland. Virksomhedens to grundlæggere kom fra hhv. Home Erhverv og Nybolig Erhverv. I dag ejes virksomheden 100 % af den ene grundlægger, Kim Andersen, som ud over erfaring fra mæglerbranchen har en mangeårig karriere på økonomichef-…

Læs mere  

Om

Andersen Erhverv A/S blev etableret i 2005 med fokus på salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme i Nordsjælland. Virksomhedens to grundlæggere kom fra hhv. Home Erhverv og Nybolig Erhverv. I dag ejes virksomheden 100 % af den ene grundlægger, Kim Andersen, som ud over erfaring fra mæglerbranchen har en mangeårig karriere på økonomichef- og direktørposter i større private virksomheder bag sig.

Andersen Erhverv A/S har siden udviklet sig til at være markedsførende i Nordsjælland og den foretrukne samarbejdspartner for bl.a. områdets store selskaber, herunder Fritz Hansen, Widex, Coloplast og HC Container. Andersen Erhverv A/S´ kundeportefølje er i øvrigt meget stor og varieret, og vi har endvidere en bred vifte af kontakter og samarbejdspartnere i hele erhvervslivet.

Grundstammen hos Andersen Erhverv A/S er meget høj faglig ekspertise samtidig med, at vi altid tilstræber at sætte os indgående ind i hhv. købers/sælgers og lejers/udlejers behov for at forstå, hvordan parterne bedst kan bringes sammen.  Vores særlige varemærke er således:

Et indgående markedskendskab
Fokus på opsøgende arbejde
Stor erhvervsøkonomisk viden og erfaring
En meget udtalt grad af vedholdenhed
Andersen Erhverv A/S tilbyder i dag alle former for rådgivningsbistand og assistance i forbindelse med køb/salg og udlejning af erhvervs- og investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme samt erhvervs- og boligjord. Vi udfører ligeledes vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme – store som små. Det geografiske område er udvidet til at omfatte hele landet for så vidt angår boligudlejningsejendomme.

Alle ansatte hos Andersen Erhverv A/S har en erhvervsøkonomisk baggrund eller er uddannet erhvervsmægler.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere