Andersen Erhverv

www.andersen-erhverv.dk/

Branche/Sektor:

Lager- og produktionsejendomme

Om

I Andersen Erhverv sælger, udlejer og vurderer vi erhvervsejendomme beliggende fra Helsingør i nord, til Roskilde i vest og Køge i syd.

Andersen Erhverv A/S blev etableret i 2005, og har siden udviklet sig til at være markedsførende i Nordsjælland og den foretrukne samarbejdspartner for nogle af områdets store selskaber, herunder Fritz…

Læs mere  

Om

I Andersen Erhverv sælger, udlejer og vurderer vi erhvervsejendomme beliggende fra Helsingør i nord, til Roskilde i vest og Køge i syd.

Andersen Erhverv A/S blev etableret i 2005, og har siden udviklet sig til at være markedsførende i Nordsjælland og den foretrukne samarbejdspartner for nogle af områdets store selskaber, herunder Fritz Hansen, Widex, Coloplast og HC Container.

Vores kundeportefølje er i øvrigt stor og varieret, og vi har en bred vifte af kontakter og samarbejdspartnere i hele erhvervslivet. 

Med mange års erfarring fra mæglerbranchen, og det private erhvervsliv generelt, tilbyder vi høj faglig ekspertise. Samtidig tilstræber vi os altid at sætte os indgående ind i vores kunders behov, for at forstå, hvordan parterne bedst kan bringes sammen. 

Andersen Erhverv A/S tilbyder i dag alle former for rådgivningsbistand og assistance i forbindelse med køb/salg og udlejning af erhvervs- og investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme samt erhvervs- og boligjord. Vi udfører ligeledes vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme – store som små.

Det geografiske område er udvidet til at omfatte hele landet for så vidt angår boligudlejningsejendomme.

Kontaktpersoner

Henrik Adler Enhuus

Udlejningschef

William Toft Michelsen

Cand.merc.jur., Partner

Kim Kyhl Andersen

Administrerende Partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere