27.10.2022  |  Branchenyt

Alliance Healthcare Norge vælger RELEX Solutions til at levere én samlet løsning til forecast, releplenishment og space planning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den norske farmaceutiske grossist vil forene og optimere alle deres planlægningsprocesser i én enkelt løsning og samtidig minimere manuelt arbejde gennem automatisering.

Alliance Healthcare Norge, den største farmaceutiske grossist i Norge og en del af AmerisourceBergen Group, indgår samarbejde med RELEX Solutions, der leverer samlede planlægningsløsninger til supply chain og detailbranchen. RELEX vil automatisere processer og forene grossistens supply chain gennem forbedret forecast, releplenishment og space planning. Alliance er ansvarlig for at levere varer til alle hospitaler og sygehusapoteker i Norge samt til Boots Apotek og en gruppe uafhængige apoteker.

Læs også her hvilke imponerende resultater Nomeco har opnået

Før de valgte RELEX, var Alliance afhængig af flere løsninger til at styre deres replenishment. De søgte et system, der kunne forene og optimere alle deres planlægningsprocesser i én enkelt løsning og samtidig minimere manuelt arbejde gennem automatisering. RELEX vil hjælpe Alliance med at optimere deres planlægningsprocesser.

Alliance Healthcare Norge valgte RELEX pga. deres fremsynede samlede løsning, der automatiserer både supply chain- og space management processer. Alliance var meget imponeret over RELEX’ tidligere arbejde med andre ledende virksomheder i medicinalindustrien og dokumenterede historik med hurtige, vellykkede implementeringer af deres samlede løsning.

Gennem dette partnerskab vil RELEX øge tilgængeligheden og forecast nøjagtigheden for Alliance og samtidig balancere varestrømme fra centrallagre til butikker for bedre at styre kapaciteten. Løsningen vil forbedre Alliances håndtering af både almindeligt sortiment og receptpligtige produkter, servicere 180 butikker og to distributionscentre.

”Vi fandt ud af, at RELEX har en innovativ tilgang med én samlet platform samt omfattende ekspertise inden for medicinalindustrien. Derfor er vi overbeviste om, at RELEX er den bedste partner for vores forretning,” siger Siri Sinding, Head of Supply Chain Management hos Alliance Healthcare Norge. “Vi glæder os til at arbejde sammen med dem og høste fordelene ved optimeret og samlet planlægning, efterhånden som vores forretning vokser.”

“Vi er henrykte for at samarbejde med Alliance Healthcare Norge og levere fordelene ved at forene deres kerneplanlægningsprocesser inden for forecast, replenishment og space planning,” siger Stefano Scandelli, Senior Vice President Sales EMEA & APAC hos RELEX Solutions“Vi takker Alliance Healthcare Norge for at sætte deres lid til RELEX, og vi er begejstrede for at levere målbar værdi til endnu en vigtig aktør i medicinalindustrien.”

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at drive rentabel vækst på tværs af salgs- og distributionskanaler ved at maksimere kundetilfredshed og minimere driftsomkostninger. Vores markedsledende integrerede platform til supply chain & retail planning hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at koordinere og optimere efters…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere