30.06.2021  |  Branchenyt

Allbike.dk vælger Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Allbike.dk har høje krav til kvaliteten over for deres kunder. Derfor valgte de Apport WMS til at kvalitetssikre deres lagerprocesser.

Butik og værksted i Randers, cykler og udstyr for enhver smag, og en webshop i kraftig vækst. En kort og præcis beskrivelse af virksomheden Allbike.dk, der ser ind i en fremtid med forsat vækst. Og netop derfor har Allbike.dk valgt at få Apport WMS installeret nu, således deres processer understøtter den fremtidige vækst.

Allbike.dk har høje krav til kvaliteten og præcisionen over for deres kunder. Og da kraftig vækst ofte ligestilles med travle perioder, erfarer Allbike.dk, hvor afgørende det er for virksomheden at udbygge nuværende lagerstyring, så de fortsat kan efterleve kravene i overensstemmelse med den kraftige vækst.

De valgte derfor Apport WMS til yderligere at forbedre deres processer omkring varemodtagelsen, indplacering af varer, sikring af kvaliteten ved pluk, og ikke mindst forsendelsesprocessen. Torben Korstgård, ejer af Allbike.dk fortæller:

”Vores valg af Apport WMS var dels den meget brugervenlige tilgang, samt muligheden for at lave integration til vores Magento webshop. Det utrolig gode samarbejde med Apport har gjort, at vi har kunnet lave en implementering på rekordtid.”

Hos Apport er vi utroligt glade for det nye partnerskab, hvor vi i samarbejde med Allbike.dk har fundet den optimale installation. Allbike.dk får derfor en integreret løsning til deres POS og værkstedssystem, således deres butik og lagerfunktioner er integreret i Apport WMS.

Du kan læse mere om Allbike.dk på https://www.allbike.dk/

Læs Apports pressemeddelelse ved at klikke her.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere