22.08.2019  |  Branchenyt

AGR Nordic valgt som leverandør af Cykelpartner.dk nye indkøbs og forecasting løsning.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordics Inventory Optimiser og stærke forecasting løsning, skal bane vejen for nemmere indkøb og advisering hos Cykelpartner.dk.

Cykelpartner.dk er en privatejet virksomhed i koncernen On Gear ApS. Cykelpartner operere i hele norden med speciale indenfor cykling, outdoor og løb, hvor man har et stærkt og bredt sortiment som er i konstant bevægelse. Målsætning er at forblive kundernes foretrukne cykelpartner og leverandør af kvalitetsprodukter til markedets bedste priser. Cykelpartner.dk har været på nettet med e-handel siden d. 1. marts 2005.

Cykelpartner.dk har et bredt sortiment med over 22.000 varenumre, som er stødt stigende og AGR skal hjælpe med dels at styre vareflowet på de mange varenumre, så systemet peger på, hvor der skal sættes ind overfor slowmovers, fastrunners, sæsonvarer og meget mere. Samtidig skal AGR forbedre og automatisere og dermed lette tunge manuelle processer i den daglige disponering. Endelig skal AGR give både ledelsen og den daglige drift et godt overblik over vareflowet ved hjælp af det unikke dashboard og de avancerede operationelle rapporter.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere