22.05.2018  |  Planlægning

6 grunde til at flytte virksomheden i skyen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cloud computing bliver omfavnet af en stigende mængde virksomheder i Danmark, som ønsker at blive mere produktive og konkurrencedygtige. Her er seks grunde til at flytte organisationen i skyen.

1. Økonomi: Spar penge på infrastruktur og forudse driftsomkostninger

Det kan være en dyr affære at købe, drive og vedligeholde egne servere, netværksudstyr og tilhørende software. Samtidig risikerer virksomhederne at binde sig til udstyr, der bliver hurtigt forældet og dermed kræver nye investeringer på et senere tidspunkt. Derfor indgår en stigende mængde af virksomheder kontrakter med cloud-udbydere, der kan levere lige præcis den computerkraft og netværkskapacitet, virksomheden har brug for. På den måde opnår virksomhederne både mere forudsigelige driftsomkostninger og får samtidig adgang til den nyeste infrastruktur.

Licensering kan være kompleks størrelse. Vi giver dig et overblik over licenseringen på Dynamics 365 på vores Cloud Inspire webinar. Se det on demand.

2. Skalerbarhed: Understøt forretningens vækst

Der vil stort set altid være uudnyttet kapacitet, når virksomheden selv driver sin infrastruktur. Og det kan være svært at planlægge hardware-indkøb, når det præcise behov sjældent kan vides på forhånd med sikkerhed. Cloud-ressourcer kan til gengæld skaleres op i det øjeblik, virksomheden vokser og har brug for mere kapacitet – eksempelvis for at understøtte flere kunder og produkter, behandle flere transaktioner, eller når den skal overtage en anden virksomhed. Samtidig kan kapaciteten også skaleres ned efter behov.

3. Hastighed: Lancér nye tjenester på få minutter

Kort time to market er et grundlæggende konkurrencevilkår i dag. De produkter og tjenester, der får succes, er ofte dem, som er de første til at løse kundernes behov. Derfor er det essentielt at kunne teste og lancere nyheder på kort tid, hvilket er en udfordring, når den nødvendige infrastruktur først skal købes ind og sættes op. I skyen kan du til gengæld lancere nye tjenester lynhurtigt uden at bruge tid på at opsætte et netværk og datacenter selv. En kampagne eller et slagtilbud kan sættes i søen på få minutter.

Vil du vide mere? Hent ebogen "A Guide to Transformation in the Cloud".

 

4. Forretningsindsigt: Forstå kundebehov og planlæg produkter

Data om kunder, produkter og processer er nødvendige for at effektivisere forretningen og skabe innovation. Alligevel er det kun et fåtal af danske virksomheder, der for alvor har omfavnet brugen af big data og analytics. Med cloud-tjenester får din virksomhed adgang til avancerede analyseværktøjer, som både kan bruges til at planlægge produktlanceringer og kampagner, der opfylder kundernes behov. Værktøjerne gør dig også i stand til at reagere hurtigere på konkurrenternes træk og lægge den mest optimale vækststrategi.

Intuitive og værdifulde analyseredskaber kan omsætte et væld af datakilder til meningsfuld indsigt og dermed understøtte velovervejede forretningsbeslutninger og effektiv planlægning. Vil du vide mere om Power BI? Se vores webinar on demand her.

 

5. Fleksibilitet: Tilpas forretningsprocesserne løbende

Alle aspekter af forretningen er i dag blevet mere flydende. Processer og roller er langt fra så fasttømrede, som de engang har været, og det kan være en udfordring at understøtte denne omskiftelighed med traditionel it-infrastruktur. Cloud-tjenester kan derimod løbende tilpasse sig skiftende processer, roller og andre omstændigheder med det samme.

 

6. Driftssikkerhed: Undgå afbrydelser og hold kundernes data sikre

Oppetid og sikkerhed er en tvingende nødvendighed i en tid, hvor kunderne tager digital tilstedeværelse som en selvfølgelighed. Som enkeltstående virksomhed kan det være en udfordring at følge med og levere på alle parametre. Cloud-udbydere har til gengæld den fordel, at de foretager store teknologi-investeringer, så de hele tiden er i stand til at levere det ypperste på markedet, der holder kundernes data og applikationer sikre og uden afbrydelser.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere