26.06.2017  |  Lager & distribution

5 tips til at reducere dine plukkeomkostninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos SSI SCHÄFER ved vi, at plukning er noget af det, der bruges allermest tid på at optimere, da det har stor betydning for både lageromkostninger og kundetilfredshed.

Vi ved også, hvor svært det er at opnå effektiv plukning. Når ordrerne ikke kommer afsted til tiden, eller de indimellem indeholder forkerte varer, kan selv de mest erfarne logistik-og lageransvarlige komme til kort.

Derfor får du her fem tips, som kan hjælpe dig med at gøre plukningen mere effektiv og i sidste ende reducere dine plukkeomkostninger. 

1. Få overblik

Det siger måske sig selv, at varernes placering på lageret har stor betydning for, hvor hurtigt en ordre kan plukkes. Alligevel er der mange, som kunne have gavn af at reorganisere lageret og få styr på, hvad der er tilgængeligt på hvilke lokationer.

Start derfor med at få et overblik over, hvilke varer der er placeret hvor. Hvis du har varer, der ikke bruges, så få lavet en plan for at få dem afviklet.

2. Organiser dine varer

Når du skal organisere dit lager, er det en god ide at tage højde for, hvor ofte de forskellige varer plukkes. For eksempel kan det være en fordel at placere de hurtigt omsættelige varer på let...

Læs hele indlægget her...

Tags: SSI SCHÄFER

Mere fra SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER

https://www.ssi-schaefer.com/da-dk

SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker, værksteder samt kontorer. Virksomhedens portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering. Samtidig er SSI SCHÄFER også e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere