27.01.2017  |  Strategi & ledelse

THE 2017 FORECAST

Indhold fra partner Hvad er dette?

‘Pulsen i en virksomhed er lagerbeholdningen’ og ‘Bricks become Clicks (fysisk handel flytter sig i retning af e-handel)’ er udtalelserne om 2017.

‘Pulsen i en virksomhed er lagerbeholdningen’ og ‘Bricks become Clicks (fysisk handel flytter sig i retning af e-handel)’ er udtalelserne fra Eelco Wever (Direktør for Slimstock Nordic og Tyskland) og Daan Majoor (CTO for Slimstock) da jeg spurgte dem hvilke tendenser og udviklinger de forventer i Supply Chain Industrien i 2017.

I vores kalender står der nu 2017 i stedet for 2016, hvilket basalt set blot er en ny dag, især i januar er der altid en tendens til at reflektere over det kommende år. Derfor var jeg nysgerrig efter at høre hvad nogle af de mest erfarne mennesker indenfor min virksomhed tænker om 2017.

Slimstock kick-startede igen det nye år på et bjerg i Schweiz, hvilket gav mig en perfekt mulighed for at stille Eelco Wever og Daan Majoor et par spørgsmål om vores kommende år.

Finanskrisen ser ud til at være ovre, hvilket betyder, at vi ser vækst hos flere og flere virksomheder. For at fremme væksten, har virksomhederne et behov for at ansætte nye medarbejdere, samtidig med at de stadig bør være forsigtige med de penge der bliver brugt.

Eelco Wever siger “Virksomheder er nød til at fokusere på væksten af deres bedst sælgende produkter for at sikre en succesfuldt langsigtede vækst strategi”. Derfor er det essentielt for virksomheder, at de er i stand til, at udarbejde en fyldestgørende analyse over de bedst sælgende produkter. Eelco Wever fortsætter “Virksomhedens puls, er reflekteret i lagerbeholdningen”.

Hvordan kontrollere I pulsen i jeres virksomhed? En sund lagerbeholdning kan opnås når I skaber den rette balance mellem omkostninger, service, sortiment og kapital. “Vi sikre os, at vores kunder har de bedste værktøjer til, at kontrollere deres hjerteslag. Vi kan pre-scanne pulsen i enhver virksomhed og transformere sundheds muligheder til resultater” udtaler Eelco Wever. 

En anden interessant tendens at overveje i 2017, er udviklingen indenfor ’The Bricks Business’.  Daan Majoor udtaler “Bricks become Clicks og det har en signifikant effekt på de forskellige multi-channels”. Vi har allerede set en stigning i e-handlen (Click business) de sidste par år og forventningerne for 2017 er, at dette område kun vil vækste.

Væksten indenfor e-handlen tvinger virksomheder til at fokusere på deres multi-channel setup. Derudover, bliver disse virksomheder også nød til at være opmærksomme på, at slutkunder kun bliver mindre loyale i fremtiden. Det bliver nemmere og nemmere at købe de ønskede produkter fra en anden leverandør da “det tager kun to klik for slutkunden og så er de et andet sted” siger Daan Majoor.

Selvom tilgængelighed af produkter altid har været en af de vigtigste KPI’er for handelsvirksomheder, med væksten i e-handlen bliver dette nu endnu mere vigtigt. Eelco Wever tilføjer “Ingen lagerbeholdning er lig med ingen handel... Specielt nu”.

Væksten i e-handlen bringer også et pres på det logistiske set up af en virksomhed. Daan Major forklarer “Kortere tid til markedet – dette er i sandhed et nøgleord I denne sammenhæng” og Eelco Wever tilføjer “Morgendagens systemer skal kunne give brugerne kontrol over millioner af artikler, hvilket har en indflydelse på proces tiden. ” og Daan Major konkludere “Slim4 har allerede været på det niveau i en række år nu”.

Læs flere nyheder fra Slimstock her >>

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere