29.12.2015  |  Lager & distribution

Ændringer af Provisions ved IATA forsendelse af lithiumbatterier

Indhold fra partner Hvad er dette?

Yderligere krav ved transport af Lithiumbatterier i fly forventes iværksat pr. 1. april 2016.

ICAO har med baggrund i den senere tids adskillige uheld/hændelser med Lithiumbatterier, nu affattet en række ekstra krav, der ikke er medtaget i 57th udgave af IATA DGR.

Den primære årsag til disse ændringer, skal findes i flyproducenternes anbefaling til begrænsninger, som sikrer at flyenes indbyggede Halon brandslukkere, vil kunne bekæmpe og slukke en brand i Lithiumbatterier.

Den største ændring er en begrænsning af ”ladetilstanden” (SoC) i de enkelte batterier, der på forsendelsestidspunktet ikke må overskride 30% af den mulige batteri spænding ved fuldt opladt batteri.

Bemærk: Disse omtalte ændringer forventes iværksat pr 1. april 2016, men en endelig dato er imidlertid ikke endeligt vedtaget.

Læs hele nyheden samt en detaljeret gennemgang af ændringerne, her

Læs om vores farligt kurser i Lithiumbatterier, her

Mere fra Bureau Veritas HSE

Bureau Veritas HSE

www.bvhse.dk

Vi skaber sikkerhed og værdi for vores kunder. Bureau Veritas HSE er førende indenfor kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.   Viden, erfaring og praktisk forretningsforståelse Vores medarbejderes viden og erfaring med lovgivning, forretningsprocedurer, sprog og kultur i flere end 40 lande gør os til den naturlige samarbejdspartner, når d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere