13.09.2017  |  IT

Zebra ZT610

Indhold fra partner Hvad er dette?

super-industrielle, meget præcise labelprintere til f.eks. elektronik-mærkning

Zebra’s helt nye ZT610 labelprintere byder på bl.a. informativt farve-display med baggrundfarver, der tydeligt visuelt signalerer printerens aktuelle tilstand (grøn for normaltilstand, gul for pause-tilstand og rød for fejltilstand). Dertil farve-oplyste passage-veje for labelbane og farvebåndsbane og oplyst labelafruller-område, så betjeningen er så intuitiv og enkelt som muligt.

ZT610-serien udgør ganske enkelt de mest industri-robuste labelprintere på markedet. Kabinet og alle arbejde dele er i metal helt ind til kuglelejer i f.eks. valser og spindler. Virkelig skabt til 24/7 labelprintning.

Den særdeles præcise 600 dpi udgave kan printe fine detaljer på labelhøjder helt ned til 3 mm, hvilket er hidtil uhørt på markedet. ZT610 printere kan således bringes i spil til de absolut mest krævende labelopgaver.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere