22.05.2019

ZEBRA DS8100 stregkodescannere med ultra-performance

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dårligt printede eller svært beskadigede, snavsede stregkoder kan ikke angribes bedre end med en DS8100 scanner.

Den nærmest altædende scannings-performance på både 1D og 2D stregkoder opnås i kraft af Zebras unikke PRZM Intelligent Imaging Platform teknologi i kombination med scannerens megapixel sensor og en kraftig processor.

DS8100 leveres i både kablet udgave, DS8108 og trådløs udgave, DS8178. Den trådløse udgave fås med almindelig base/lader eller med såkaldt Presentation Cradle for håndfri scanning.

Batterikapaciteten rækker til drift i 24 timer og indbygget batteriindikator giver løbende overblik over de resterende kræfter.
Alt i alt en yderst kapabel scanner til både lager, retail, medico, hospitalssektoren mv.

Læs mere om DS8100 serien på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere