16.10.2020  |  Branchenyt

Vil du i skyen med Business Central indenfor de næste år?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så bør du overveje at ændre dit NAV-abonnement allerede nu! Er du nuværende NAV eller Business Central on-prem kunde med et aktivt abonnement, der skal fornyes inden udgangen af juni 2021? Så læs med her.

Af: Thomas Halse, Market Manager, Dynamics, Columbus.

Frem til 30. juni 2021 har du nemlig en hel eksklusiv mulighed for at rykke dine licenser over på en ny abonnementsmodel og på sigt komme i skyen med en rabat på 60 %. Har du derfor har en idé om, at du indenfor de næste par år ønsker at flytte din virksomhed i skyen med Dynamics 365 Business Central, så bør du overveje at ændre dit abonnement allerede nu. Her får du tre gode grunde til hvorfor!

  1. Forbedret cashflow: Spred din betaling over 12 måneder
  2. Rabat på dine nye Cloud licenser
  3. Ryk i skyen når du vil – uden at miste dit forudbetalte abonnement

Hvem kunne ikke bruge et bedre cashflow i disse udfordrende tider?
På din nuværende aftale betaler du for dit licensabonnement én gang årligt. Skifter du abonnementet til CSP (Cloud Solution Provider) fordeles den årlige pris ud på 12 måneder. Derudover giver Microsoft en rabat på 60 % på dine nye licenser, den dag du beslutter at rykke din løsning i skyen. Så der er altså store besparelser at hente ved at konvertere dine licenser nu. Også selvom du ikke planlægger at skulle i skyen indenfor de næste par måneder. Du fortsætter nemlig med din gamle NAV/BC on prem, indtil den dag du beslutter, at det er på tide at gå cloud-vejen. Helt konkret får du mulighed for at prøve tingene af, teste og forberede en god overgang til skyen til en reduceret pris.

Lad os konkretisere med et eksempel:

En virksomhed skal gentegne sit abonnement den 1. december 2020, og skal betale 120.000 kroner for det årlige abonnement (16 % af den samlede licensværdi på 750.000 kroner). Virksomheden vælger at konvertere sine licenser, og overgår pr. 1. december 2020 til månedsabonnement på CSP. Nu skal der ikke længere betales 120.000 kroner på en gang, men i stedet 10.000 kroner månedligt (120.000 / 12 måneder). NAV eller Business Central on prem anvendes fortsat, selvom licenserne er konverteret til CSP. Den 1. maj 2021 beslutter virksomheden sig for at implementere den cloud-baserede Business Central, og køber deres nye licenser med en rabat på 60%.

Vil du vide mere? Kontakt os, og lad os give dig et overblik over, hvordan regnestykket vil se ud for lige nøjagtig din virksomhed.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere