12.12.2016  |  Lager & distribution

Verdensførende medicinalproducent vælger LOGIA*Gen6

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos skotske Vascutek skal kvalitet, sikkerhed og effektivitet være i top gennem hele supply chainen. Vascutek har valgt den nye LOGIA*Gen6-løsning med lagerautomationsstyring/WCS og integration til Vascuteks ERP-system QAD.

Vascutek er verdensførende inden for design og fremstilling af det medicinske transplantat stent, som bruges til karkirurgi - fx bypass operationer.

Medicinalbranchen er generelt underlagt meget høje krav og produkterne skal efterleve certificeringer, der kan være forskellige fra land til land. Det stiller store krav til styring, håndtering og registrering/dokumentering gennem hele supply chainen - ikke mindst i lagerleddet. 

Vascutek automatiserer deres lager af færdigvarer med 4 lagerautomater og LOGIA lagerstyringssystem. Lagerautomaterne giver en kompakt og hygiejnisk fysisk lagring. LOGIA styrer automaterne og sikrer at indlagring og pluk gennemføres effektivt, korrekt og dokumenteret. Varerne styres efter batchnummer, certifikater, holdbarhedsdato og serienummer. Alt registreres og sikrer, at der er fuld sporbarhed.

Vascutek har valgt den nye LOGIA*Gen6-løsning med lagerautomationsstyring/WCS og integration til Vascuteks ERP-system QAD. Løsningen går i drift i december 2016.

Vascutek har domicil nær Glasgow i Skotland og er amerikansk ejet.

Logimatic har vundet ordren i tæt samarbejde med Randex.

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere