25.11.2013  |  Lager & distribution

Verdens første pallevogn fremstillet af technopolymer.

Indhold fra partner Hvad er dette?

En almindelig pallevogn vejer typisk ca. 70-80 kg. Med I-ton er vægten halveret og håndteringen er dermed mærkbart forbedret.

I-ton, pallevognen der kun vejer 38 kg,

Ergonomisk i brug.
Pallevognens lave vægt, giver en øget manøvredygtighed og gør arbejdslivet lettere for operatøren.

Med I-ton får du med garanti kvalitet og effektivitet, ingen korrosion, ingen rust og ingen forurening. Det er den pallevogn der passer til den bredest mulige vifte af opgaver, nem at bruge af alle operatører.
Den garanterer en værdifuld forbedring af produktiviteten.

Hensyn til miljøet.
Den miljøvenlige pallevogn er fremstillet af genbrugsvenlige materialer og er dermed til minimal belastning og forurening for miljøet.

Materialet I-ton er produceret af giver mindre CO2-udslip i hele dets livscyklus og ved bortskaffelse kan delene let skilles ad og genbruges.

Konstruktion
Den lukkede konstruktion minimerer at der indtrænger støv og skidt til rullerne og med en overflade uden svejsesamlinger fremstå den altid ren.

Se flere informationer her
 

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere