21.03.2018  |  Branchenyt

Toyota Material Handling og Vanderlande - global virksomhed med en stærk profil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aktuelle globale trends viser, at der er en stærk vækst i behovet for materialehåndtering i en verden, der ændrer sig hurtigt. Find ud af, hvordan Toyota Material Handling skaber innovative løsninger inden for logistikprocesser.

Vi oplever en øget efterspørgsel efter kvalitetsløsninger og høj service, når det gælder lagerdrift og vi oplever en vækst i e-handel med kortere og kortere lead tider og ekspedition samme dag. Derudover forventes antallet af flypassagerer og antallet flyafgange at stige.

Nøglen til succes for en global virksomhed som Toyota Material Handling er konstant innovation inden for logistikprocesser.

Derfor købte Toyota i 2017 Vanderlande, der er blevet en del af TICO Group.

Sammen fremstår vi som pålidelige partnere, der er førende inden for integrerede materialehåndteringsløsninger og ikke mindst som en global virksomhed, med en stærk lokal profil.

Lad dig inspirere her >>

Se vores hjemmeside >>

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere