Thise reducerer spild med 20 %

Mejeribranchen er ikke fremmed for spild. Thise, en dansk økologisk mejerivirksomhed, er fast besluttet på at ændre dette. Med hjælp fra Perito Consulting har Thise kunnet reducere deres spild med svimlende 20%.

Foto: Perito Consulting

"Jeg skulle stå til regnskab for finansieringen af projektet, og at skære ned på medarbejdere var aldrig en mulighed. Men med så markante resultater i vores udbuds- og efterspørgselsplanlægning har det ikke været noget problem at finde pengene," forklarer Nick Nørreby, Indkøbs- og Logistikchef hos Thise Mejeri.

At reducere spild i produktion og salg er ikke nogen let opgave, når forbrugernes efterspørgsel varierer, og udbuddet af rå mælk ikke giver mulighed for dag-til-dag (eller endda måned-til-måned) ændringer.

Thise tog dog udfordringen op og arbejdede intensivt med deres udbuds- og efterspørgselsplanlægning. 

Læs, hvordan Thise greb opgaven an her.

Mere fra...

01.02.2024Roima Intelligence

Sponseret

Ny LOGIA-funktionalitet styrker varemodtagelsen

18.12.2023Roima Intelligence

Sponseret

Sports Group Denmark stiller skarpt på effektiviteten med LOGIA

11.12.2023Roima Intelligence

Sponseret

Besko opnår 78% øget effektivitet med lagerautomater og WMS

04.12.2023Roima Intelligence

Sponseret

European House of Beds har fokus på logistikoptimering

29.11.2023Roima Intelligence

Sponseret

Lagerstyringen flasker sig for Supervin

05.10.2023Roima Intelligence

Sponseret

Ny MasterClass: How to Reduce Inventory & Working Capital