30.08.2021  |  Lager & distribution

Terbergs nye BC183 terminaltraktor byder på endnu mere komfort og effektivitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Terberg har opgraderet BC183 terminaltraktor, en såkaldt Body Carrier, med et helt nyt førerhus og en stage V certificeret motor samt en række mindre forbedringer. Derudover kan man også få den fuldt elektriske variant BC202-EV, som blev lanceret i 2020.

Takket være fleksibiliteten og den lille venderadius kræver Terberg BC-modellerne ikke ret meget plads på f.eks. distributionscentrene. Det nye rummelige førerhus har et ergonomisk design, der optimerer førerkomforten. Den forbedrede affjedring af kabinen er særligt komfortabelt, og joystickets betjeningsknapper er praktisk anbragt ved siden af førersædet.

Opbevaringspladsen øverst i kabinen og opbevaringsrummene i det nye instrumentbræt er lettilgængelige og yderst funktionelle. De store ruder er en smule skråtstillede, så føreren har fremragende udsyn i alle retninger, og forhindrer distraherende refleksioner.

Terberg BC tilbyder altså førerne den bedste ergonomi og komfort i alle henseender.

Designet er tilpasset sig flere forskellige typer veksellad, og der er forskellige muligheder for fastlåsning på køretøjet. BC-maskinerne kan desuden fås med skammel til håndtering af sættevogne.

Maskinerne er konstrueret så montørerne har endnu hurtigere og nemmere adgang til de mekaniske og elektroniske komponenter. For eksempel kan hele instrumentbrættet afmonteres og genmonteres på få minutter. Dæksler, kofangere og ruder er også nemme at udskifte, hvis de bliver beskadigede. Det effektive design reducerer tid og omkostninger til vedligeholdelse og reparationer.

Den nye elektroniske opbygning er baseret på CAN-bus og understøtter fremtidige trådløse opdateringer. Med Terberg Connect softwaren kan brugerne samle værdifulde data fra køretøjerne for at optimere flådestyringen. Dette gør det muligt at spore terminaltraktorens kørselsmønstre og planlægge forebyggende vedligeholdelse for at maksimere maskinens oppetid.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere