15.12.2022  |  IT

SureMDM - Sikker kontrol over dine håndterminaler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mobile Device Management - SureMDM. Har du styr på security patches til dine håndterminaler? Bruger du meget tid på at foretage APP-opdateringer til din bestand af håndterminaler og andre mobile enheder? Er det bøvlet at løse betjeningsmæssige udfordringer på mobile enheder lige når kolleger står og har behov for hjælp?

Alle håndterminaler som produceres til erhverv og industri kommer i dag med det sikre Android Enterprise operativsystem. Det betyder, at der fra producenternes side lanceres LifeGuard / Security patches hver eller hver anden måned, som garderer imod at din virksomhed kan blive hacket den vej ind. De mange hacker- og ransomware-angreb, som danske virksomheder oplever i dagens Danmark, er stadigt tiltagende. De virksomheder som rammes, bliver ofte lammet i uger og måneder hvor produktiviteten bliver voldsomt påvirket.

Vi anbefaler at man idag holder sine mobile enheder opdateret med sikkerhedspakkerne, som producenterne stiller til rådighed. Android Enterprise er en anderledes platform end den vi kender fra almindelige mobiltelefoner, hvor man får skubbet en tvungen opdatering ud på telefonen. Enterprise laver ikke den slags udrulninger, så her er det den IT-ansvarlige der skal stå for at skubbe opdateringerne ud - og typisk på en test-enhed før man ruller det ud til alle sine enheder.

Har man mange enheder, er det klart en fordel at have et management værktøj til opgaven. Vi kan klart anbefale at sætte et MDM miljø op til opgaven. NPT forhandler SureMDM som er et godt og solidt MDM system fra 42gears.

Udover at holde styr på din flåde af mobile enheder, kan sureMDM værktøjet:

  • Udrulle og installere apps
  • Nedlåse mobil-enhederne i Kiosk-mode
  • En industribrowser er også med i pakken
  • Du kan foretage remote support direkte til dine håndterminalers skærm mens du snakker med brugeren over telefonen

Hele eco-systemet omkring udrulning af security patches og operativsystem-opdateringer er en kernedel af MDM værktøjet.

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere