15.02.2022  |  Lager & distribution

Stigende efterspørgsel på Heavy handling reachstackere

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen oplever en stærkt stigende efterspørgsel på maskinløsninger til de helt tunge løft. Gennem de sidste tre år har N.C. Nielsen udviklet, produceret og solgt mere end 65 Heavy handling reachstackere med løftekapaciteter fra 85 til 180 tons. Alt tyder på, at efterspørgslen på de kraftige løftemaskiner vil fortsætte for uformindsket styrke.

”Vi forventer at efterspørgslen stiger i takt med at godset bliver tungere og tungere. Samtidig er der kommet et øget fokus på grøn energi og grøn teknologi med f.eks. større og større vindmøller. Det har skabt et stigende behov for intern transport af tungt gods”, udtaler salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

Heavy handling-maskinerne bliver efterspurgt i hele verden. N.C. Nielsen har leveret maskin-løsninger til kunder i Kina, Vietnam, USA og mange europæiske lande. Maskinerne bliver udviklet specifikt til at kunne håndtere sværgods i virksomhederne, hvilket eksempelvis er transport af vindmølletårne, naceller, betonkonstruktioner, tonstunge maskindele eller lignende.

Øgede kundekrav
Kundernes krav er øget de senere år. Det handler om økonomiske aspekter som driftssikkerhed, kort tilbagebetalingstid og lave vedligeholdelsesomkostninger. Grøn teknologi, bæredygtighed og energirigtig kørsel er også i fokus hos kunderne, ligesom sikkerheden skal være aktiv og servicen til rådighed døgnet rundt. Og sidst, men ikke mindst skal maskinføreren tilgodeses med et godt udsyn, et lavt støjniveau, ekstraudstyr og ergonomiske detaljer, der kan lette arbejdet i en travl hverdag.

”Fleksibilitet er blevet et nøgleord hos vores kunder. Heavy handling-maskinerne skal kunne udføre flere og flere forskelligartede opgaver. Derfor leverer vi et stigende antal maskiner med ekstraudstyr som f.eks. kroge, container åg, teleskopgafler og jib, der gør dem i stand til at håndtere mange forskellige løfteopgaver”, udtaler salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

Alle kompetencer i huset

For at imødekomme den globale efterspørgsel har N.C. Nielsen oprustet på Heavy handling-området. Som full-line leverandør har N.C. Nielsen opbygget en specialafdeling med alle kompetencer inden for rådgivning, projektledelse, maskinkonstruktion. En ny produktionsbygning i Balling, Danmark rummer alle tekniske faciliteter til opbygning af maskinerne.

”Der foregår et spændende arbejde i forbindelse med udviklingen af hver eneste maskine, da alle Heavy handling-løsninger bliver skabt i et tæt samarbejde med kunden. Ved at invitere kunden indenfor i processen og i vores avancerede produktionsafdeling, får de et levende indblik i, at alt er muligt i det innovative udviklingsarbejde”, udtaler salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere