12.02.2019  |  Branchenyt

Reservedelsdistributør FTZ Vælger RELEX For at Sikre Høj Tilgængelighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

FTZ erstatter gammelt system for at sikre en mere effektiv forsyningskæde, bedre proceshåndtering og for, vigtigst af alt, at garantere høj tilgængelighed på tværs af hele organisationen.

FTZ, Danmarks førende leverandør af bilreservedele, har valgt RELEX Solutions til at drive deres genopfyldning samt planlægning af forsyningskæde for at øge tilgængeligheden i de 51 afdelinger på tværs af Danmark.

FTZ håndterer mere end 300.000 forskellige reservedele og forsyner mere end 11.000 kunder fordelt i Danmark, inklusiv egne franchisebutikker såsom Automester, Din Bilpartner og CarPeople. For at kunne øge effektiviteten af deres forsyningskæde til at dække kundebehovet ønskede FTZ at opgradere forsyningskædens planlægningsproces.

Som udgangspunkt ønskede FTZ at kunne håndtere deres lager mere effektivt for at sikre, at alle reservedele var tilgængelige uden at binde millioner af euro i overskydende lager. Dertil ønskede de at rationalisere deres bestillinger for at reducere antallet af bestillinger og de dertilhørende omkostninger.

”Vi var nødt til at erstatte vores gamle system med noget der ville give os bedre proceshåndtering, en mere effektiv forsyningskæde og, vigtigst af alt, garantere høj tilgængelighed,” siger Christian Heimer, FTZ’s VP, Logistics, IT and Purchasing.

Efter en grundig udvælgelsesproces, i hvilken flere udbydere var evalueret, valgte FTZ RELEX. Systemets brug af in-memory teknologi muliggør, at store datamængder kan processeres hurtigt og at brugerne derfor konstant kan overvåge lager, salg og efterspørgsel i realtid. RELEX gør også brug af intelligente algoritmer og machine learning for at sikre, at alle efterspørgsselsforecasts optimeres automatisk.  

Projektet blev kickstartet i løbet af december 2018 med målet om at have systemet fuldt operationelt i slutningen af sommeren 2019.

”Vi er glade for at samarbejde med FTZ og ser frem til at levere på vores løfter om at forbedre lageromsætningen og tilgængelighed samtidig med at der opretholdes et højt serviceniveau,” siger Søren Christensen, Country Manager, RELEX Solutions Danmark. ”Vi er kun glade hvis vores kunder er glade, hvilket vi er overbeviste om vil være udfaldet med FTZ, ligesom alle vores andre kunder. Optimering af en forsyningskæde med hundrede tusinder af unikke produkter på tværs af adskillige lokationer er lige præcis den slags udfordringer, vi elsker at løse.”

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere. Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere