03.11.2021  |  Branchenyt

REMA Distribusjon Norge AS indgår samarbejde med RELEX Solutions

Indhold fra partner Hvad er dette?

REMA Distribusjon Norge AS indgår samarbejde med RELEX Solutions, for at automatisere og optimere forecast, replenishment og allokering til deres seks distributionscentre i Norge.

REMA Distribusjon Norge AS indgår samarbejde med RELEX Solutions, for at automatisere og optimere forecast, replenishment og allokering til deres seks distributionscentre i Norge. REMA Distribusjon Norge AS er en grossist, der leverer varer til det norske dagligvare- og conveniencemarked samt til Hotel/Restaurant/Café (HORECA).

Ved at benytte RELEX-løsningen vil REMA Distribusjon forbedre sin forecast-nøjagtighed, servicegraden og ferskvarestyringen og få bedre kapacitetsstyring gennem Delivery Flow Smoothing. Grossisten vil også udnytte løsningen til, nemmere at dele efterspørgsels- og ordreprognoser med sine leverandører. Denne forbedring i leverandørsamarbejdet vil øge gennemsigtigheden i forsyningskæden og drive yderligere forbedringer både i forhold til spild, men også i kundeoplevelsen via større tilgængelighed og holdbarhed på varerne på hylderne.

REMA Distribusjon startede hele processen med indkøb af nyt replenishment system i maj 2020. Med målet om, at blive ledende indenfor modernisering af supply chain i Norge, ledte de efter en løsning, som kunne fremtidssikre deres supply chain gennem automatiserede, datedrevne beslutninger. Efter en omfattende evalueringsproces valgte de RELEX som samarbejdspartner. RELEX blev valgt på grund af de essentielle kriterier som virksomhedskultur, en kraftfuld forecast og replenishment løsning, evnen til at håndtere flere niveauer i værdikæden samt flotte resultater og succes med nogle af verdens største dagligvarekæder.

”Vi er imponerede over RELEX’ omfattende erfaring og ekspertise. Deres kultur og vision matcher vores og vi er overbeviste om, at vi har fundet en god og langvarig samarbejdspartner” udtaler Lasse Tollefsen, Business Developer and Project Manager i REMA Distribusjon Norge AS. "Udover vores tillid til partnerskabet, er RELEX’ kraftfulde, datadrevne løsning for forecast og replenishment den bedste vi har fundet på markedet. Løsningen giver os mulighed for at maksimere tilgængelighed samtidig med, at vi reducerer madspild, forbedrer holdbarheden og sikrer en god indkøbsoplevelse for slutkunden. RELEX opfylder vores krav til at håndtere nutidens udfordringer – men lige så vigtigt er det, at løsningen også er fleksibel nok til at tilpasse og skalere med os i fremtiden."

“Vi er utrolig glade for at indgå samarbejde med REMA Distribusjon Norge, et selskab som deler de samme værdier som os. Vi ser frem at starte implementeringsprocessen og denne optimeringsrejse sammen," siger Mikko Hartikainen, Account Executive i RELEX Solutions. "Ved at forbedre forecast og replenishment, specielt for ferskvarer, sikrer vi, at REMA Distribusjon Norge altid er i stand til at imødekomme kundernes behov. RELEX har en fantastisk track record indenfor dagligvarehandel, og dette partnerskab bliver ingen undtagelse."

Om REMA Distribusjon Norge AS

REMA Distribusjon Norge AS er grossisten til REMA 1000 i Norge og en del af Retain Retail. REMA Distribusjon Norge lagrer og distribuerer varer til alle REMA 1000-butikkene i Norge.
Derudover er REMA Distribusjon grossist for både e-handel og andre samarbejdspartnere indenfor HORECA-markedet og catering. REMA Distribusjons mål er at levere varer til lavest mulige pris og samtidig opretholde høj kvalitet og bæredygtig drift.

Denne artikel er en del af temaet Tema om it og data 2021

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at drive rentabel vækst på tværs af salgs- og distributionskanaler ved at maksimere kundetilfredshed og minimere driftsomkostninger. Vores markedsledende integrerede platform til supply chain & retail planning hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at koordinere og optimere efters…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere