18.01.2018  |  Lager & distribution

Pulterrum til Carlsberg Byen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til det nyetablerede københavnerkvarter, har Hans Schourup A/S i ordre fra HHM A/S leveret et stort antal Axelent pulterrum.

Det er ikke svært at falde for charmen og kvaliteten af det nye område, Carlsberg-byen repræsenterer. Når man står på Ny Carlsberg vej og ser den ikoniske indgang, med en elefant, der troner over indgangen, får man lidt ærefrygt for historien omkring elefant-porten, der blev bygget i 1901.

Bryggeriet, samme skæbne som Ceres i Århus, har måttet vie pladsen for fremskridt og fremtid, men historien i området forsvinder aldrig.

Som leverandør er det altid spændende at lande en ordre til et projekt, som emmer af historie, og jo, der er da lidt prestige i at vinde en opgave, som branchen har kæmpet lidt for at vinde, lidt samme sag som da Hans Schourup A/S vandt leverancen af pulterrum til Sølvgades Kaserne, det tidligere DSB hovedkontor, med et slot som nabo.

Vi er ret sikre på at de nye beboer vil sætte pris på den lyse og lette indretning, der er opnået ved at bygge pulterrum i Axelent´s kvalitetsnet. Pulterrum, der er specielt designet til at danne ramme om beboernes behov, og krav i forhold til plads til opbevaring i kælderen.

Til de cykelglade københavnere har Hans Schourup A/S leveret stativer til parkering af de 2-hjulede til samme byggeri.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere