17.07.2018  |  Branchenyt

Case: Pulterrum og cykelparkering til nyt boligområde Risskov Brynet i Aarhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kræver god planlægning, dialog og tillid mellem samarbejdspartnere og leverandører, når der skal leveres og monteres 816 pulterrum og 1400 cykelparkeringer indenfor en stram tidsplan

Og til tider viser rammerne sig endda at være lidt anderledes end forventet.

Derfor blev der tænkt hurtigt, da det viste sig, at den tiltænkte løsning på pulterrummene ikke var helt tilstrækkelig. Den ville nemlig resultere i for stor afstand mellem netvæggene og loftet. I tæt dialog mellem Hans Schourup og Totalentreprenør Kaj Ove Madsen blev forskellige muligheder overvejet.

Løsningen blev at montere loft af trådnet på pulterrummene for at sikre mod indtrængen. Herefter blev de efterbestilte lofter leveret ekspres, og projektet kunne overleveres til totalentreprenør Kaj Ove Madsen og en tilfreds slutkunde AP Pension indenfor tidsplanen.

> Se flere løsninger til pulterrum her

 

Cykelstativer til alle behov

Boligområdet Risskov Brynet ligger centralt placeret i forhold til skov, strand, uddannelses- og kulturinstitutioner. Derfor er behovet for cykelparkering i fokus, og forskellige former for parkering er placeret centralt i hele området.

Cykelstativerne giver mulighed for at parkere cyklen i afgrænsede områder, og det giver et positivt signal til beboerne om, hvor cyklerne skal parkeres.

De tre forskellige parkeringsmuligheder opfylder beboernes behov for at parkere cyklen lige i nærheden af hoveddøren. Går der lidt længere tid mellem cykelturene, kan beboerne vælge at parkere i den overdækkede cykelparkering i to etager. Cyklen løftes let op i øverste etage ved hjælp af den integrerede løfteskinne.

> Skal du levere cykelstativer i din næste bygge entreprise?​ Se mere her

> Og her finder du mere vores om cykelskure til alle formål - se mere her

Fakta

Bygherre:  AP Pension - Risskov Brynet, Aarhus
Totalentreprenør: Karl Ove Madsen
Segment: Beboelsesejendom
Leveret: 8 etaper i perioden 2016-2018

Løsning: 

816 Axelent pulterrum med loft, nummerskilte og låsekasse.

Udendørs cykelparkering i forskellige modeller til 1400 cykler: Basic, Galvaniseret cykelstøtte samt cykelskure med cykelstativer i to etager med løfteskinner til udtræk. 

Montage og projektledelse.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere