05.06.2018  |  Lager & distribution

Case: Pallereoler til fryserum, kølerum og tørvarelager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Anbefalinger fra det lokale erhvervsnetværk blev tungen på vægtskålen, da Jens Lysholdts Eftf. valgte at lægge ordren på udvidelse af pallereollageret i trygge hænder hos Hans Schourup.

Det går stærkt i lagerhallerne hos Nordsøens hypermarked Jens Lysholdts Eftf., som leverer alt indenfor proviant og non-food til offshore aktiviteter i Nordsøen, ved kajpladser i Danmark og via containere i Norge, England og Tyskland.

24 timer i døgnet - 7 dage om ugen - 365 dage om året ekspederer og leverer Lysholdt ordrer fra lagerhallernes 7.000 forskellige produkter. Det kræver sublimt overblik, masser af reolplads og ekstraordinær struktur at levere så fleksibelt og ikke mindst præcist, for det er dyrt, hvis bestillinger returneres og skal ekspederes forfra.

For at følge med efterspørgslen har Jens Lysholdts Eftf. udvidet lagerkapaciteten på ny adresse i Esbjerg. Her har de fået ekstra plads på både køl-, frys- og tørvarelageret med i alt 726 pallepladser - leveret og monteret af Hans Schourup.

Pålidelig, præcis og fokuseret leverandør af pallereoler
Det er altafgørende med en pålidelig, præcis og fokuseret leverandør af pallereoler og tilbehør. Derfor valgte René Thor Sørensen at samarbejde med Hans Schourup, som han havde fået anbefalet gennem flere lokale netværksrelationer.

Hans Schourup har stået for beregning af den nødvendige bæreevne for bjælkerne i pallereolerne, udarbejdelse af tekniske tegninger og indretningsvejledning samt levering og montering af pallereolerne. Hertil kom en efterbestilling på nye omklædningsskabe.

Løsning:
726 pallepladser med nethylder til nedfaldssikring
Truckværn
31 omklædningsskabe
Projektledelse og montage.

Se flere cases her

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere