02.02.2022  |  Produktion

Orthex group fik mere glade produktionsplanlæggere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Orthex Group oplevede, udover følelsen af at være mere i kontrol også, at produktionsplanlæggerne blev mere glade efter at de implementerede en ny produktionsplanlægningsløsning. Læs mere i denne case.

Orthex Group, en førende producent af husholdningsprodukter i Norden, opererer i en sektor, hvor kunderne har høje krav til korte leveringstider og rettidig levering. Når uventede store ordrer er almindelige, og virksomhedens vækst øger Supply Chain-kompleksiteten, lægger det pres på produktionsplanlægningsprocessen og de involverede planlæggere.

Udfordringen
For Orthex er uventede store ordrer meget almindelige og har normalt en kort leveringstid mellem 48 timer og en uge. Så korte gennemløbstider kræver en produktionsfleksibilitet og en evne til hurtig tilpasning. For at sikre kundetilfredshed og produkttilgængelighed er en strømlinet produktion af største betydning. I takt med at Orthex er vokset, er også produktionen og fabriksplanlægningen blevet mere kompleks og tidskrævende.

Læs mere om Orthex casen på dette link.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere