14.03.2017  |  Lager & distribution

Opbevaringsløsning til Moesgaard Museum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lagerindretning med mobile kompaktreoler, mezzanin og lagerreoler.

Helt fra den tidlige kontakt og frem til den endelige løsning, har Hans Schourup sammen med Museumsinspektør Ulrik Høj Johnsen og kollegaer fra Moesgaard museum, stået for at definere museets behov for opbevaring.

"Allerede i 2010 igangsatte en inspektør ved De Etnografiske Samlinger og en konservator arbejdet med at blotlægge museets behov for at opmagasinere dets etnografiske samlinger.

Oprindelig arbejdede vi på en plan, der skulle give os henved 4500 hyldemeter i et rum, der er ca. 500 kvm og med 5 meter til loftet.
Af forskellige grunde er vi i første omgang lagt ud med en løsning, der med kompaktreoler, en mezzanin og stationære reoler giver os 520 hyldemeter i et langt mindre rum. "
Udtaler Museumsinspektør Ulrik Høj Johnsen

Se fotos og mere om lagerindretningen her

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere