10.01.2023  |  Lager & distribution

Nyt og effektivt lager-setup hos Worcester Bosch

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lagerstyringssystemet LOGIA effektiviserer processerne på Worcester Bosch’s reservedelslager i England, hvor virksomheden er markedsleder inden for varmesystemer til beboelsesejendomme.

I det tidligere lager-setup var varerne placeret på flere manuelle områder med pallereoler og en mezzanin i flere fysiske niveauer. Det medførte meget intern transport og dermed spildtid for lagermedarbejderne.

For at minimere den interne transport og højne effektiviteten valgte Bosch at investere i syv lagerautomater og lagerstyringssystemet LOGIA, som styrer både automaterne og tre manuelle lagerområder. De manuelle lagerområder består af et gulvlager, hvor de mest højfrekvente varer plukkes direkte fra paller på gulvet, et pallereollager og hyldereollager for lavfrekvente varer og et bufferlager.

Det nye lager-setup omfatter et automatområde, som er indrettet med tre Effimater til højfrekvente varer og fire Classicmater til mindre frekvente varer. På de manuelle områder plukkes henholdsvis de 20 mest højfrekvente varer i det ene område og de 10 mest højfrekvente varer plukkes fra gulvområdet i umiddelbar forbindelse med automatområdet. Pallereolområdet anvendes som bufferområde, hvorfra der også plukkes hel-paller og større partier af hele kolli. I tillæg er dele af det oprindelige mezzaninområde bibeholdt til pluk af de mest lavfrekvente varer.

LOGIA sikrer, at hele lageret bindes sammen og guider lagermedarbejderne gennem den mest optimale plukkerute. Varerne plukkes direkte i forsendelsesemballagen, som er placeret på plukkevognen. Plukkevognen afleveres derefter i pakkeområdet, hvor ordrerne evt. konsolideres med pluk i andre lagerområder. Forsendelseslabelen printes, og herefter er ordren klar til forsendelse. Alt har et minimum af procestrin, så det er så enkelt og tidsbesparende for lagermedarbejderne som overhovedet muligt.

Mere fra Roima Denmark A/S

Roima Denmark A/S

http://www.logiawms.dk

Roima Denmark A/S udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere