07.01.2022  |  Branchenyt

NYE UDGAVER AF HONEYWELLS INDUSTRIELLE OG MELLEMINDUSTRIELLE LABELPRINTERE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Honeywell har opgraderet sine industri-labelprintere til modellerne PX4ie og PX6ie.

I den mellemindustrielle klasse er modelprogrammet opgraderet til PM45.

Honeywells industri-labelprinter-klassikere gennem mange år, PX4 og PX6 er blevet opgraderet til PX4ie og PX6ie. PX4ie er mainstream-modellen med 112 mm printbredde, og den brede PX6ie gaber over labels til f.eks. paller og kemikalietanke med sin 167,4 mm printbredde. PXie-serien fås i 203, 300 og 400 dpi (400 dpi dog kun i PX4ie) og printer i hastigheder op til 305 mm/s.

PXie modellerne har mere processorkraft og arbejdshukommelse, der giver hurtigere printjob-procestid. 802.11 b/g/a/n WiFi er nu en tilgængelig option og USB-porten den hurtigere type 2.0. PXie printerne kan fremover også tilgås via C# programmering og de overholder EMC Class B direktivet (dvs. de har reduceret elektrisk støj).

I printersegmentet herunder befinder de nye mellemindustrielle PM45 printere sig. Heriblandt den ekstra-kompakte PM45c, der blot måler godt 18 cm i højden i short-door udgaven.

PM45 printerne afløser PM43 forgængerne og byder på en lang række forbedringer. Som for PXie serien er der tale om en kvikkere printer mht. labeljob-procestid. Performance for read/write i RFID-versionerne er ligeledes forbedret.

Printeren betjenes nu via fuld touch-skærm. Gigabit ethernet er standard og ligesom til PXie serien fås også 802.11 b/g/a/n WiFi option.

En 600 dpi udgave fås også og PM45 er i denne version væsentligt bedre til at printe stabilt på lave labels, end det har været muligt med PM43. Væsentligt for præcisionsprintning til for eksempel elektronikkomponentmærkning og i pharmaceutisk industri.

PM45-serien skal iøvrigt også betragtes som afløser for de udgående I-Class printere (tidligere kendt under Datamax-navn).

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere