07.01.2022  |  Branchenyt

NYE UDGAVER AF HONEYWELLS INDUSTRIELLE OG MELLEMINDUSTRIELLE LABELPRINTERE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Honeywell har opgraderet sine industri-labelprintere til modellerne PX4ie og PX6ie.

I den mellemindustrielle klasse er modelprogrammet opgraderet til PM45.

Honeywells industri-labelprinter-klassikere gennem mange år, PX4 og PX6 er blevet opgraderet til PX4ie og PX6ie. PX4ie er mainstream-modellen med 112 mm printbredde, og den brede PX6ie gaber over labels til f.eks. paller og kemikalietanke med sin 167,4 mm printbredde. PXie-serien fås i 203, 300 og 400 dpi (400 dpi dog kun i PX4ie) og printer i hastigheder op til 305 mm/s.

PXie modellerne har mere processorkraft og arbejdshukommelse, der giver hurtigere printjob-procestid. 802.11 b/g/a/n WiFi er nu en tilgængelig option og USB-porten den hurtigere type 2.0. PXie printerne kan fremover også tilgås via C# programmering og de overholder EMC Class B direktivet (dvs. de har reduceret elektrisk støj).

I printersegmentet herunder befinder de nye mellemindustrielle PM45 printere sig. Heriblandt den ekstra-kompakte PM45c, der blot måler godt 18 cm i højden i short-door udgaven.

PM45 printerne afløser PM43 forgængerne og byder på en lang række forbedringer. Som for PXie serien er der tale om en kvikkere printer mht. labeljob-procestid. Performance for read/write i RFID-versionerne er ligeledes forbedret.

Printeren betjenes nu via fuld touch-skærm. Gigabit ethernet er standard og ligesom til PXie serien fås også 802.11 b/g/a/n WiFi option.

En 600 dpi udgave fås også og PM45 er i denne version væsentligt bedre til at printe stabilt på lave labels, end det har været muligt med PM43. Væsentligt for præcisionsprintning til for eksempel elektronikkomponentmærkning og i pharmaceutisk industri.

PM45-serien skal iøvrigt også betragtes som afløser for de udgående I-Class printere (tidligere kendt under Datamax-navn).

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere