06.04.2018  |  Branchenyt

Case: Nye succeshistorier: Tre førende virksomheder effektiviserer forsyningskæden

Indhold fra partner Hvad er dette?

TrueCommerce har hjulpet hundredevis af virksomheder med at styrke samhandelen med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i deres forsyningskæde. Vi vil gerne dele tre nye succeshistorier med dig.

BWG Foods automatiserer forsyningskæden:

Som så mange andre detailvirksomheder var det kun dele af sin forsyningskæde, som BWG Foods kunne udveksle dokumenter elektronisk med. 
BWG Foods ønskede at effektivisere sin forsyningskæde og samhandel og rådførte sig derfor med TrueCommerce.

BWG Foods har nu udvidet sin elektroniske samhandel med leverandører takket være TrueCommerces førende program til Leverandøraktivering.

Læs den fulde historie her.

Oakland International optimerer deres ordre- og fakturaudveksling:

Oakland International er en logistikvirksomhed, som i døgndrift kører varer ud til supermarkeder som Sainsbury's, Lidl og SPAR.

Oakland valgte at investere i EDI fra TrueCommerce, så deres udveksling af ordrer og fakturaer fremover foregår elektronisk - og dét har givet resultater gennem hele forsyningskæden.

Læs den fulde historie her.

Wavin opnår fuld gennemsigtighed i forsyningskæden:

Wavin er en hollandsk producent af plasticrør, hovedsageligt til VVS-branchen. Efter et opkøb besluttede Wavins at konsolidere deres EDI hos TrueCommerce, så de kunne styrke samhandlen med deres kunder og opnå fuld gennemsigtighed i deres forsyningskæde.

Læs den fulde historie her.

Læs mere om TrueCommerce her, eller kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for optimering af din forsyningskæde og samhandel.

Tags: TrueCommerce

Mere fra TrueCommerce

TrueCommerce

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at styrke deres samhandel med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i hele deres forsyningskæde. TrueCommerces kerneforretning er en løsning til elektronisk dokumentudveksling (EDI), og vi tilbyder en række services herudover, så du kan effektivisere alle dele af din forsynings…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere