20.11.2020  |  Lager & distribution

Ny funktionalitet i WMS-systemet LOGIA: Single Line

Indhold fra partner Hvad er dette?

LOGIA udvider med ny funktionalitet til webshoplagre og andre lagre med mange enkeltstykordrer. Funktionaliteten sikrer en effektiv håndtering af disse ordrer.

I Single Line funktionen samler LOGIA automatisk alle ordrer med kun et varenummer, så det samlede antal af de pågældende varer kan plukkes på én gang. Varerne køres til pakkeområdet, hvor de scannes enkeltvis. Forsendelsesetiketten udskrives automatisk, når varen scannes, og varen pakkes direkte i forsendelsesemballagen.

Med Single Line funktionen kan lageret håndtere mange flere ordrer på samme tid og med et minimum af procestrin, hvilket gør ordreafviklingen hurtigere og simplere.

HiFi Klubben har allerede taget funktionen i brug og glæder sig til at trykprøve den under Black Friday.

Læs mere om LOGIA’s funktionalitet til webshoplagre

www.logiawms.dk

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere