17.02.2017  |  Branchenyt

Normal A/S vælger forecasting- og disponeringssystem fra AGR Nordic A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordic A/S og Normal A/S indgår samarbejde om implementering af AGR 5

Normal er Danmarks hurtigst voksende detailkæde med 51 butiksåbninger alene i 2016 og med fortsat ambitiøse ekspansionsplaner for de kommende år.

Til at sikre en kontrolleret vækst med optimering af serviceniveau og lagerbinding har Normal valgt AGR 5 som forecasting og disponeringsværktøj. Systemet skal dermed sikre, at der købes nok men ikke for meget - samtidig med at det skal understøtte den fortsatte vækst med de planlagte nye butiksåbninger.

I samarbejde med EG skal det webbaserede AGR 5 integreres med Normal’s ERP system LS-NAV og skal understøtte såvel disponeringen til lager samt til de mange butikker, hvor der i stort omfang arbejdes med crossdocking for at holde den samlede lagerbeholdning så lav som mulig.

 

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger. Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst mulig lagerbinding. Løsningen skal også frigøre ressourcer til at…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere