10.10.2019  |  Branchenyt

Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

E-handler indenfor indretning og skandinavisk design vil forstærke sine service- og automationsniveauer gennem bedre efterspørgselsprognoser, genopfyldning, lager- og kampagneplanlægning.

STOCKHOLM, 10. oktober 2019 – Nordic Nest, en hurtigt voksende e-handel indenfor indretning og skandinavisk design, har valgt RELEX Solutions til at støtte deres planlægningsprocesser.

Virksomheden tilbyder mere end 20.000 produkter, fra mere end 200 varemærker, på deres 10 hjemmesider verden over. Efter en stigning på 80% i årsomsætning, en omsætning på 225 millioner kroner i 2018, og med en forventet årlig tilvækst stod det klart for Nordic Nest, at deres ekspansion ikke var mulig med de nuværende manuelle planlægnings- og prognose processer.

Detailvirksomhedens CEO, Bank Bergström, ønsker at skræddersy Nordic Nest’s planlægning og forecasting for hver og en af deres hjemmesider, samt kunne automatisere størstedelen af sit ordrearbejde. Deres mål er at opnå bedre kommunikation mellem kollegaer og leverandører, samt en bedre tilgængelighed året rundt – især under kampagner.

”Den bedste form for udfordring man kan have, må være hurtig vækst” siger Andreas Elmqvist, CPO hos Nordic Nest. ”Men det betyder også, at vi må have effektive processer i brug, ellers risikerer vi at sidde fast. Efterspørgselsprognoser og planlægning er begge vigtige dele, når det kommer til at sikre fortsat operationel effektivitet. At tage et nyt system i brug som kan støtte vores planlæggere er derfor en forudsætning for vores fremtidige vækst.”

”Vi henvender os til RELEX for et system som tillader os at vækste, giver os fuld synlighed over vores virksomhed og giver vores medarbejdere mulighed for kreativ problemløsning i stedet for at skulle fokusere på rutinemæssige administrative opgaver.”

”I RELEX får vi muligheden for at løse nogle af de største problemer indenfor detailhandlen,” siger Mia Lindh, Project Manager hos RELEX Solutions. ”Den hurtige vækst som Nordic Nest oplever, giver os præcis nogle af de udfordringer som vi elsker at løse, og det er sjovt at få lov til at være en del af den næste fase i deres udvikling.”

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere. Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere