24.09.2018  |  Branchenyt

Modula lagerautomater, nu i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hans Schourup A/S indgår samarbejdsaftale med den italienske producent Modula S.p.A

Modula er en del af System Group grundlagt i 1970. På verdensplan er Modula blandt de største producenter af lagerautomater og introduktionen i Danmark er blot det første skridt, i ønsket om markedsandele i Scandinavian.

Modula er i forvejen bredt repræsenteret med 13 datterselskaber i Europa, USA, Asien og Afrika og et stort netværk af 45 autoriserede distributører.

Produkterne er designet til at reducere behovet for gulvplads på lageret med op til 90%, hæve produktiviteten, øge plukkehastigheder og forbedre sikkerheden for både personale og varer.

Virksomhedens første lagerautomat blev produceret i 1987 og med en kraftig vækst har Modula i dag over 15.000 kunder og en omsætning i 2017 på over 110 mio. EUR. 
Fra fabrikkerne i Italien, USA og Kina er den årlige produktionskapacitet på 4.000 maskiner.

Se mere om produkterne og kunder der udtaler sig her
 

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere