23.01.2018  |  Lager & distribution

Mezzanin til stor genbrugsbutik

Indhold fra partner Hvad er dette?

I et tidligere distributionscenter indefor mode, sælger genbrugsbutikken nu brugte varer af enhver art, lige fra bøger og skabe til bryllupsdragter i den 2.300 m2 store hal.

 I forbindelse med ønsket om at udvide hallen og valget af en mezzanin, udtaler kunden Opnieuw & Co i Dordrecht, Holland:
“Lige så vigtigt som det er at købe varerne til den laveste pris, lige så vigtigt er det at have så få omkostninger som muligt med hensyn til de kvadratmetre der skal til, for at opbevare og udstille de mange artikler, der venter på et andet liv. Mezzaninen var helt afgjort den mest effektive og omkostningsmæssigt den optimale løsning, til udvidelse af butikken og vores arealer”

Når der skal skabes mere plads til opbevaring, som her i et eksisterende lager, vil en mezzanin, uanset størrelse og pris, altid være meget billigere end om- eller nybyggeri. Den ekstra etage tilføjer derved opbevaring i flere niveauer og udnytter den eksisterende ”lodrette plads” i bygninger.

Hos Opnieuw & Co er der offentlig adgang til mezzanin, løsningen er derfor leveret med "showroom" håndlister, forstærkning der reduceret afbøjning af stålprofilerne og med en bred trappe med en publikumvenlig skråning og trin af hårdttræ. 

Præcist som de artikler Opnieuw & Co udstiller og sælger, kan mezzaninen nemt genbruges til en ny installation, på grund af det modulære system.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere