03.11.2017  |  Lager & distribution

Mezzanin til Njord Gin

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Njord Gin, har Aarhus fået sit første destilleri siden 1881

Det nye by-destilleri på Sydhavnen i Aarhus, er etableret af Troels Præst Andersen og makkeren Lars Toke Graugaard. De har siden 2014 lavet og solgt Njord Gin, så som de beskriver det selv, så er virksomheden stiftet af 2 gin-nørder. Stifterne er måske ikke nordiske guder som NJORD, men på havnen i Århus, har de i al fald skabt et brand indenfor Gin på rekordtid.

Beliggenhed beliggenhed..
Destilleriet findes lige over for Restaurant Kohalen og er i havnens gamle pumpehus. En fantatisk location i den smukke gamle bygning, der har huset den store dampmaskine som pumpede vand rundt i Aarhus. Her er 8-10 meter til loftet, så der er god plads til produktionen. Lokalerne har taget firmaet fra ”hjemmebryg” til en anerkendt leverandør af gin i høj kvalitet, og vi i Hans Schourup kan sige god for både smag og kvalitet, den er testet og bestået.

En smart ekstra etage
Mezzaninen benyttes b.la. til de besøgende kunder, der oppe fra mezzaninen nemt kan følge med i produktionen af den fine gin. Via en bred og børnevenlige trappe, er der adgang til stålplatformen, der danner en ekstra etage på ca. 100 m2.
For at holde stilen er mezzaninen farvemæssigt tilpasset den gamle pumpestation, - lakeret i sort RAL 9005.
Se mere  her

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere