29.11.2018  |  Branchenyt

Mærkning af forsendelser – kolli - komponenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zebras små nye, nærmest disruptive labelprintere ZD420 og ZD620 melder klar til indsats

Norris Print-Tech A/S er nu som Zebra Technologies’ Pre-mier Partner og de facto kompetencecenter i Danmark klar med Zebras nye serie af små labelprintere til mærkning af forsendelser, kolli, komponenter m.m.
Modellerne hedder ZD420 og ZD620 og udgør et væsent-ligt, for ikke at sige nærmest disruptive indspark på marke-det i kraft af deres alsidighed og performance.


Bredt modelprogram – kan indsættes på virke-lig mange pladser
Zebras nye entry-level labelprintere findes i et stort antal varianter til anvendelse lige fra simple thermodirekt-prisskilte over fragtlabels til typeskilte og småkomponentmærkning.
Printkvaliteterne er enten 200 eller 300 dpi afhængig af kravene til printets detaljeringsgrad og f.eks. stregkoders og teksters læsbarhed i lille størrelse.
”Vi forventer helt klart, at de mest udbredte modeller vil blive Zebra ZD420d (thermodirekt) til f.eks. fragtlabels og kollilabels og Zebra ZD420t (printning med thermo transfer farvebånd) der giver et hold-bart print, der ikke forsvinder af sig selv,” udtaler marketingchef Jør-gen Barkholt fra Norris Print-Tech og fortsætter: ”ZD420t-printeren er således modellen til typeskilte og mange andre mærkningsopgaver, hvor printet ikke må forsvinde af sig selv, uanset om der er tale om printning på papir eller kunststof-materiale.”


Trådløse udgaver
Når der ønskes opkobling til trådløst netværk (WLAN/WiFi) vil en ZD620 printer være den rette, da den i modsætning til ZD420-model-lerne fås med farvedisplay. Display i en printer er således en kæmpe betjeningsmæssig fordel, når printere skal tilgås og konfigureres i trådløse netværk.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere