25.02.2014  |  Lager & distribution

Lej den helt rigtige truck

Indhold fra partner Hvad er dette?

I vores store lejeflåde finder vi bestemt den optimale palleløfter, stabler eller truck til dit formål

I Jungheinrich Danmark har vi omkring 250 truck i lejeflåden, mens der i Europa er mere end 25.000 truck til rådighed. Uanset hvilke krav du stiller, kan vi hurtigt finde den helt rigtige truck til dit formål. Uanset om du kun skal leje en enkelt dag eller igennem flere år, uanset om du har brug for påbygningsaggregater eller i specialudgaver til specielle opgaver - alt fra palleløftere til gaffeltruck eller lagermaskiner. Til arbejde i gården, i hallen og i vanskeligt terræn – hos Jungheinrich lejer du din rigtige truck.

Månedens lejetruck
Lej dieseltruck DFG 550S - til specialprisen kr. 700,- pr. arbejdsdag.*

Løfteevne 5.000 kg

Løftehøjde 4.000 mm

Hydrostatic Drive giver høj komfort under kørsel og høje omlæsningsydelser

Lavt energiforbrug

Rummeligt udformet førerplads

Høj stabilitet med det ekstremt lave tyngdepunkt og sikkerhedsstyreaksel 

Vi tilbyder dig vores dieseltruck DFG 550S med løfteevne 5.000 kg og løftehøjde 4.000 mm til specialprisen kr. 700,- * pr. arbejdsdag.

* uforpligtende anbefalet pris ved en lejeperiode på 2-7 arbejdsdag ekskl. moms og fragt. Gælder kun så længe lager haves.

Mere fra Jungheinrich

Jungheinrich

www.jungheinrich.dk

Jungheinrich er en af verdens førende i trucks, oplagring og materialehåndltering, samt den førende i Europa indenfor warehousing teknologi. Vi er en af de førende leverandører af gaffeltrucks, både nye som brugte, lejemaskiner samt salg direkte til kunder.Vi producerer el-trucks, motor-trucks, skydemast trucks, palleløftere, stablere, smalgangstrucks, el-trækkere samt reolsystemer og førerløse tr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere